zing mee

bestel hier je meezingkaarten + jouw Carus-koorpartituur

De kaartverkoop start op

1 november 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Bestel je meezingkaarten

Meezingkaarten

20,00

Zing mee met de Scratch Messiah in de Sint Joriskerk te Amersfoort.

Wissen
Artikelnummer: Meezingkaarten Categorie:

Zing je mee? Oefen jouw partij zonder dat anderen je afleiden! Klik hier.

Kaarten gemist?

Schrijf je in op de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gebracht als er plaatsen beschikbaar komen.

Bestel je Carus Partituur

Wist je dat…

… Händel maar 24 dagen nodig had om dit meesterwerk te schrijven? Dit meesterwerk is weergegeven in deze Carus Partituur.

Dit is een unieke kans om jouw eigen partituur van de Messiah voordelig aan te schaffen. Iedereen die een bijdrage levert aan de Scratch Messiah maakt gebruik van deze Carus Partituur. De bladzijdenummering is dan hetzelfde.

Je kunt de Carus Partituur op het Van Lodenstein College in Amersfoort ophalen of thuis laten bezorgen. In beide gevallen kan je de partituur via de website bestellen.

Partituur (Carus)

15,75

SKU: Partituur (Carus) Categorie:

Alles wat je moet weten

Zing je mee?

Informatie voor de zangers

De zesde editie van de Scratch Messiah Amersfoort zal gehouden worden in de Sint Joriskerk te Amersfoort!

Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie, zodat je weet wat we van je verwachten op de extra repetitie en de Scratch-dag.

Download het dagprogramma

Oefendag

Op 9 januari 2019 vindt de extra repetitie van de Scratch Messiah Amersfoort plaats. Deze repetitie wordt van 16:15-20:30 gehouden in het gebouw van het Van Lodenstein College te Barneveld. (Lunterseweg 94) De extra repetitie is voor leerlingen van het Van Lodenstein College verplicht en voor externe zangers sterk aanbevolen. Deelname aan de extra repetitie is gratis. Voor catering wordt gezorgd.

Bladmuziek

Je bent zelf verantwoordelijk voor je partituur/bladmuziek. Gebruik van de Carus-partituur is sterk aanbevolen. Deze Carus-partituur is op deze website te bestellen via onderstaande link. Een zwarte kaft is verplicht.  Op de Scratch-dag is zwart kaftpapier beschikbaar. 
> Bestel je koorpartituur voordelig via de website

Dresscode

De dresscode is voor zowel heren als dames geheel zwart. Dat betekent dat witte overhemden ook niet worden toegestaan.

Zitplaatsen

De leden van de organisatie wijzen je ’s ochtends waar je het beste kan gaan zitten. Blijf tijdens de repetitie en het concert op de plek zitten waar je ’s ochtends bent ingedeeld.

Concert

In het volgende pdf-bestand vind je het ‘staan en zittenschema’. Neem dit over in je partituur, zodat je precies weet wanneer je moet gaan staan en wanneer je moet gaan zitten. Dat zorgt voor een goed verloop van het concert. Ook is het handig om een potlood bij de hand te hebben, zodat je eventuele wijzigingen kan noteren.

Catering

Op 25 januari is er om 9:30 voor de zangers gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Overdag is er verder geen catering aanwezig in de kerk. Neem dus zelf eten en drinken mee. ’s Avonds is er in de pauze koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar.

Tot dan!

Wij hopen jou op 30 januari 2020 in de St. Joriskerk te ontmoeten. Samen gaan we er een fijne dag en een fantastische uitvoering van maken. Heb je vragen? Op de Scratch-dag kun je die stellen aan de leden van de organisatie of de aanwezige muziekdocenten. Je kunt je vragen ook mailen naar info@scratchamersfoort.nl.

Succes met de laatste voorbereidingen en veel muzikaal plezier toegewenst!

De kaartverkoop start op

1 november 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De avond van het concert

31 januari 2020

De avond van het concert

31 januari 2020

}

Kerk open: 19:00

}

Aanvang concert: 19:30

Hof 1, 3811 CJ Amersfoort

Contact