zing mee

bestel hier je meezingkaart + jouw Carus-koorpartituur

Bestel je meezingkaart

Meezingkaart

Zing mee met de Scratch Messiah in de Sint Joriskerk te Amersfoort.

20,00

Zing je mee? Oefen jouw partij zonder dat anderen je afleiden! Klik hier.

Kaarten gemist?

Schrijf je in op de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gebracht als er plaatsen beschikbaar komen.

Bestel je Carus Partituur

Carus Partituur

Dit is een unieke kans om jouw eigen partituur van de Messiah voordelig aan te schaffen. Iedereen die een bijdrage levert aan de Scratch Messiah maakt gebruik van deze Carus Partituur. De paginanummering is dan hetzelfde.

Je kunt de Carus Partituur op het Van Lodenstein College in Amersfoort ophalen of thuis laten bezorgen. In beide gevallen kan je de partituur via de website bestellen.

18,75

Alles wat je moet weten

Zing je mee?

Informatie voor de zangers

Deze editie van de Scratch Messiah Amersfoort zal gehouden worden in de Sint Joriskerk te Amersfoort!

Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie, zodat je weet wat we van je verwachten op de extra avond repetitie en de Scratch-dag.

Download het dagprogramma

Oefendag

Op woensdag 11 januari 2023 vindt de extra repetitie van de Scratch Messiah Amersfoort plaats. Deze repetitie wordt van 16:15 – 20:30 gehouden in het gebouw van het Van Lodenstein College te Amersfoort (Utrechtseweg 228). De extra repetitie is voor leerlingen van het Van Lodenstein College verplicht en voor externe zangers sterk aanbevolen. Neem je partituur en een potlood mee! Deelname aan de extra repetitie is gratis. Voor catering wordt gezorgd.

Bladmuziek

Je bent zelf verantwoordelijk voor je partituur/bladmuziek. Gebruik van de Carus-partituur is sterk aanbevolen. Deze Carus-partituur is op deze website te bestellen via onderstaande link. Een zwarte kaft is verplicht. Op de Scratch-dag is zwart kaftpapier beschikbaar. 
> Bestel je koorpartituur voordelig via de website

Dresscode

De dresscode is voor zowel heren als dames geheel zwart. Dus geen witte overhemden.

Zitplaatsen

De leden van de organisatie zullen je ’s ochtends wijzen waar je het beste kan gaan zitten. Blijf tijdens de repetitie en het concert op de plek zitten waar je ’s ochtends bent ingedeeld.

Concert

In het volgende pdf-bestand vind je het ‘staan- en zittenschema’. Neem dit over in je partituur, zodat je precies weet wanneer je moet gaan staan en wanneer je moet gaan zitten. Als iedereen dit doet, zorgt het voor een goed verloop van het concert. Ook is het handig om een potlood bij de hand te hebben, zodat je eventuele aantekeningen/wijzigingen kan noteren.

Tot dan!

Wij hopen jou op 27 januari 2023 in de St. Joriskerk te ontmoeten. Samen gaan we er een fijne dag en een fantastische uitvoering van maken. Heb je vragen? Op de Scratch-dag kun je die stellen aan de leden van de organisatie of de aanwezige muziekdocenten. Je kunt je vragen ook mailen naar info@scratchamersfoort.nl.

Succes met de laatste voorbereidingen en veel muzikaal plezier toegewenst!